Hodnocení obchodu

4,6 233 hodnocení
Přidat hodnocení
5
189x
4
23x
3
6x
2
1x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
| 18.1.2018 15:09
velmi spokojen, všechno v pořádku doručeno
| 16.1.2018 17:26
Super - spokojen, služba, jak má být.
| 16.1.2018 17:15
zboží mi bylo doručeno velmi rychle a v pořádku do dvou dnů.Jsem s obchodem velmi spokojen a doufám,že se v budoucnu na tuto firmu opět obrátím.
| 16.1.2018 13:19
Všechno jak má být :o)
| 15.1.2018 08:05
+ sortiment plný zajímavých titulů
+ možnost dopravy do poboček Zásilkovny

Obchod nabízí spoustu speciálních titulů pro filmové/seriálové fanoušky. Dodání proběhlo bez problému.
| 13.1.2018 14:02
+ Excelente vendedor, total confianza y rapidez en el envío, gracias

| 13.1.2018 13:28
Todo perfecto, gracias
| 9.1.2018 13:11
jsem spokojen
| 8.1.2018 13:00
Vše v pořádku a rychlé doručení
| 8.1.2018 11:06
znamenitá spolupráce, korektní jednání, prima ceny
| 7.1.2018 23:09
Rychlé dodání CD, perfektní komunikace. Nemám co vytknout.
| 7.1.2018 21:41
perfektní,rychlé doručení zasilky
| 7.1.2018 21:34
Vše v pořádku
| 6.1.2018 14:09
Spokojny
| 5.1.2018 12:36
- Zboží nedorazilo a nemám žádný zprávy.

| 5.1.2018 12:14
Vše v pořádku, rychlé dodání , doporučuji.
| 5.1.2018 06:58
doporučuji rychlé,férové jednání.
| 26.12.2017 20:28
+ Doporučuji tento obchod z důvodu rychlého doručení zásilky. Čekala jsem zdržení zásilky ale mile mě překvapily. Poslaly mi celou objednávku. Takže u mě velká spokojenost. Všem doporučuji

Jak už jsem napsala z mé strany velká spokojenost. S rychlím odesláním celé zásilky bez dlouhého čekání. Všem doporučuji
| 26.12.2017 18:38
Já jsem rád, že mi bylo sehnáno cd From Your Grave, které jsem nemohl dlouho sehnat. Tím je dle mého řečeno vše.
| 25.12.2017 23:55
+ skvělé ceny, rychlé a korektní jednání

| 22.12.2017 21:29
+ široký výběr soundtracků, příznivé ceny

| 21.12.2017 16:32
Obchod CD Soundtrack je velmi solidní,mám s ním dobré zkušenosti.
| 19.12.2017 12:03
Bol to moj prvý nákup v tomto obchode a som spokojná.
| 18.12.2017 17:03
Spokojnosť, rýchle dodanie.
| 17.12.2017 14:07
+ Super cena/2 ks CD za cenu u nás by som kúpila 1 ks//tovar mi bol doručný domov bez poškodenia.

| 16.12.2017 11:50
Avizované termíny obchod vcelku dodržuje, balení je bezchybné, takže je zboží nepoškozené. Ceny velmi příznivé a rozsah nabízeného sortimentu široký. Co se týče nedostatků, nic mě nenapadá.
| 12.12.2017 22:54
Výborná a rychlá komunikace, vstřícné jednání, rychlé doručení.
| 11.12.2017 09:36
V obchodě jsem objevil "perly", které jsem v jiných obchodech už nenašel v prodeji.
| 7.12.2017 11:20
+ kvalitní zboží, dobrá komunikace

nevím
| 5.12.2017 12:13
Vše naprosto v pořádku.
| 1.12.2017 14:19
+ Velmi milý a ochotný prodavající

| 27.11.2017 19:37
+ Cena, ochota, komunikace, rychlé vyřízení objednávky v rámci dostupnosti titulů.

Doporučuji. Hlavně skrze filmové soundtracky.
| 23.11.2017 10:31
+ rychlost

| 27.10.2017 11:43
+ Vždy perfektní komunikace, služby nad rámec e-shopu.
- Trošku delší dodací lhůty u některých položek, ale nic, co b e-shop neuváděl předem.

| 18.10.2017 11:22
Obchod je zajímavý tím že nabízí zboží, které se velmi špatně shání, protože se jedná o cenově náročnější zboží, které často bylo vyrobeno pouze v omezeném množství. Jsem s ním velmi spokojen a již plánuji další nákup.
| 16.10.2017 15:56
jsem spokojený
| 12.10.2017 14:16
+ Dobré ceny , seženou co se dá
- nic

| 24.9.2017 09:24
Web stranka ok Komunikacia ok Dodanie ok Vydajne miesto ok Len ma sklamalo ze to otvoreni zasielky bol obal na CD prasknuty. Co bohuzial nebolo mozne zistit pri preberani zasielky. Inak mozem obchod odporucam
| 14.9.2017 15:55
Hodně zajímavé ceny Na nic záporného jsem zatím nenarazil
| 5.9.2017 19:56
+ Rychla komunikacia a dodavka tovaru, vyhodne ceny, siroky zaber cd, dvd, velmi dobry servis dodavania objednaneho tovaru s mnozstvom moznosti.

| 24.8.2017 16:20
Výběr za super ceny a velká ochota
| 22.8.2017 18:09
+ -Široký sortiment
+ -Skvělá cena
+ -Dodržení dodací lhůty
+ -Komunikace
- -Bohužel jedno CD z objednaných nebylo skladem, ale hlavní je, že mi to bylo včas sděleno.

Celkově svůj nákup hodnotím kladně, originální CD za takovou cenu jinde neseženete. Byl jsem z nákupem spokojen.
| 21.8.2017 12:19
+ Velký sortiment, věci, které jinde nemají
+ Dobrá komunikace, informovanost o stavu zakázky

| 12.8.2017 15:02
Koupeno jako dárek. Hudba fajná, poslechl sem si i já. Za mně spokojenost... :)
| 9.8.2017 12:26
Komunikace byla na 1*. Moc děkuji.
| 1.8.2017 15:44
+ Cena
- nevím

| 30.7.2017 10:27
+ Velká nabídka, vstřícnost a ochota
- žádná

Jsem naprosto spokojená :)
| 23.7.2017 23:34
+ výhodná cena
- nic

Přes avizovanou delší dodací dobu doporučuji nakoupit v tomto obchodě.
| 3.7.2017 06:42
Rychlost,spolehlivost,kvalita.
| 26.6.2017 07:09
+ I když zboží nemají, jsou schopni je objednat a zajistit. To je super!
- Žádné jsem neshledal.

| 8.6.2017 22:46
+ Zboží které jen tak někde neseženete a originálně zabaleno!
- O ničem nevím

Super obchod pro fanoušky filmové hudby
| 30.5.2017 10:34
+ Dobré ceny

| 29.5.2017 12:33
+ rychlost
- ceny

sem tam perly co jinde už nejsou
| 12.5.2017 19:48
+ výhody jsem nenašel žádné
- možná by bylo lepší se začít věnovat něčemu úplně jinému

Objednejte a aspoň neutratíte...protože nic nedostanete
| 11.5.2017 08:52
ok
| 6.5.2017 19:56
+ Výborná komunikace
+ Ochota sehnat tituly, které nejsou v nabídce
- Nic

| 3.5.2017 21:30
+ nabídka a ceny rozhodně příznivé
- zatím jsem nenašel

solidní obchod
| 3.5.2017 17:29
| 1.4.2017 11:32
+ rychlost
+ velke mnozstvi zbozi

doporucuji vsem tento obchod, doufam, ze se nezhorsi
| 30.3.2017 15:52
+ Rychlost komunikace

Cenově dostupné.
| 21.3.2017 15:21
+ Skvělé ceny.

| 20.3.2017 08:07
+ rýchlosť dodania
+ tovar skladom, bol naozaj skladom
+ dostupnosť ťažko zohnateľného tovaru
+ zasielanie i do SR

odporúčam
| 9.3.2017 21:05
+ ceny, rýchlosť dodania
- neviem nezistila som zatiaľ žiadne

| 9.3.2017 17:53
+ jinde nedostupné tituly

| 9.3.2017 09:42
+ našla jsem zde zboží, které jinde nebylo

vše v pořádku
| 28.2.2017 11:56
+ Nakoupit to, co bych jinde nesehnala.

Delší dodací dobu avizují již při objednání, vyplývá z ne zcela běžné objednávky. Takže vše v pořádku. Doporučuji.
| 25.2.2017 10:43
+ -dodržanie uvádzanej dodacej lehoty
+ - ponúka aj cd, ktoré je inak už veľmi ťažké zohnať
+ -pred expedíciou si overili potvrdenie objednávky, čo hodnotím kladne

| 9.2.2017 09:18
+ nízké ceny

| 6.2.2017 15:08
+ perfektní a rychlá komunikace
+ příznivé ceny
+ položky které nebyly skladem dodány zatím vždy do předpokládaného termínu

maximální spokojenost
| 26.1.2017 18:10
+ Fantom opery se jinde nedal sehnat
+ okamžitá, zdvořilá, bohatá, zodpovědná komunikace
+ po zboží byla velká poptávka, takže nebylo hned na skladě, ale byly uvedeny lhůty a ty dodrženy
- u prohlíženého zboží nebyly uvedeny vždy pečlivě všechny informace

téměř okamžitá a srozumitelná komunikace, rychlost, spolehlivost
| 17.1.2017 14:03
+ Rychlost
- -

Velká spokojenost
| 9.1.2017 08:41
+ Ochota poradit a vyhovět.

Velká spokojenost,pán mi poradil,domluvili jsme se na druhé variantě, v případě,že by objednaný titul nedorazil na sklad. Komunikace na 1!Nebojte se objednávat.
| 2.1.2017 09:32
+ Tovar, ktorý sa inde nedá zohnať
- Nie je možné uviesť slovenskú fakturačnú adresu

| 1.1.2017 08:36
+ eq
- QWER

WQŠĚČŘT
| 31.12.2016 12:52
+ Dobrá komunikace, cílený sortiment.

Potěšilo mě, že jsem objevila obchod specializovaný na soundtracky, díky tomu jsem měla o několik dárků postaráno. Dobrá komunikace, rychlé vyřízení, vyhovuje mi dodání přes Zásilkovnu.
| 29.12.2016 20:02
+ Neuvěřitelně široký sortiment filmové hudby - lepší jsem zatím nikde neobjevil. Rozhodnutí nakoupit zde bylo nejen kvůli výše zmíněné šíři sortimentu ale i kvůli velmi příznivým cenám.

Ode mne patří jednoznačné doporučení pro tento obchod. Určitě zde budu nakupovat filmovou hudbu i v budoucnu. Tento obchod jsem již doporučil několika svým přátelům kteří též poslouchají filmovou hudbu a i oni mi potvrdili to o čem jsem se tady již zmínil - skvělý obchod , přehledná a široká nabídka plus velmi solidní jednání a v neposlední řadě též příznivé ceny.
| 29.12.2016 11:33
+ vcasne dorucenie
+ bezpečny nakup
- ziadne

odporucam
| 28.12.2016 09:37
+ Byl k mání pro mě těžko sehnatelný titul.Rád se někdy opět obrátím.
- Žádné jsem neshledal.

Doporučuji.
| 27.12.2016 06:59
výborný
| 18.12.2016 00:36
- Obal CD byl trochu prasklý, ale předpokládám, že to vzniklo při přepravě. Dlouhá dodací lhůta, ale byla předem avizovaná, takže to není problém.

Celkově jsem spokojená, menší nedostatky se dají pominout.
| 16.12.2016 23:22
+ V celku velký výběr zboží
- Někdy hůře popsaný obsah CD

V obchodě jsem ráda nakoupila
| 14.12.2016 21:43
Super komunikace
| 13.12.2016 08:25
+ Komunikace s klientem
+ Cena
+ Přehlednost
- na nic jsem nepřišla

| 7.12.2016 16:22
+ pohodlný nákup
- nezistené

pohodlný bezproblémový nákup, dobré ceny
| 26.11.2016 17:11
+ Ten to obchod mě byl schopen sehnat takové tituly které už se nedají jen tak lehce sehnat , jsem tomuto obchodu velmi vděčný.

| 23.11.2016 19:03
+ Levné ceny

| 14.11.2016 07:16
- Jimi Hendrix se asi hledal ve skladu dlouho, ale je to holt vykopávka, jsem ráda, že jsem to vůbec sehnala :).

| 13.11.2016 11:12
doporučuji
| 12.11.2016 15:49
+ možnost využití zásilkovny

| 12.11.2016 11:47
+ Spolehlivost, dobrá komunikace a dobrá cena mnou onjednaných titulů.
- Nevím o žárných

Mohu doporučit.Dobrá komunikace, možnost si nechat poslat zboží do Zásilkovny, kterých je dost.
| 7.11.2016 17:33
+ Téměř jediný obchod, který mi byl schopen dodat poměrně obtížně sehnatelné cd do sbírky. Díkes
- Snad jen ještě víc grungových titulů jako - Eleven,Brad,Green river, Three fish... v nabídce

| 28.10.2016 12:52
+ I can buy rare items.
- It is not possible to order without VAT even if I am living in Japan.

| 24.8.2016 09:08
+ Doba dodání - U zboží bylo napsáno 2-4 týdny a došlo dříve než za 2 týdny
+ Komunikace
+ Cena

| 23.8.2016 11:15
+ Sehnal jsem CD která jinde nebyla a ve slušné ceně.

| 23.8.2016 08:18
+ Velmi vstřícný přístup.
- Žádné

Výborný obchod s perfektním přístupem.Měnila jsem objednávku a pán byl velmi ochotný.Ještě jsem se s tak vstřícným přístupem nesešla.Díky.
| 15.8.2016 08:05
+ splněný sen každého sběratele filmové muziky
- žádné

| 22.4.2016 10:32
+ Slušné ceny
- žádné

Perfektní ceny a dostupnost,rychlé doručení.
| 8.4.2016 11:03
+ nejlevnejsi zbozi
- zadne

skvele nakupovani
| 21.3.2016 15:07
+ Ještě jsem zboží neobdržela,ale těším se na něj a doufám, že vše bude OK.

| 29.1.2016 21:14
+ široký sortiment
+ příznivé ceny
+ vstřícnost
- žádné

doporučuji
| 17.1.2016 19:44
+ Seženou vše

| 12.1.2016 09:20
- u některých titulů chybí obsah CD - názvy jednotlivých titulů

průměrný
| 7.1.2016 16:55
+ Tituly, ktoré som u konkurencie nenašiel
- Zatraktívniť webovú stránku

| 4.1.2016 11:14
+ široký sortiment oproti jiným obchodům
- nemožnost vyzvednout si zboží v kamenné prodejně - nabízené způsoby dopravy zboží jsou rizikové z hlediska možnosti poškození zásilky

+ široký sortiment CD + velmi dobrá komunikace - průběžné informace o stavu zpracování objednávky + poměrně krátká lhůta dodání - z mého pohledu chybí možnost vyzvednout zboží osobně - zasílání CD zvyšuje nebezpečí poškození pro dopravě, po vybalení zboží jsem zjistil poškození několika obalů jednotlivých CD v kompletu. Celkově obchod doporučuji
| 26.12.2015 15:11
+ Nabidka
- Žadné

Super
| 26.12.2015 11:06
+ velký výběr zboží
+ nabízí tituly, které jsou všude jinde vyprodané
+ přehlednost stránek
+ rychlé dodání a dobrá komunikace
- pro mě vyšší ceny

sháněla jsem konkrétní tituly a všechny, které jsem hledala, byly u Vás dostupné, jinde vyprodané, obchod už jsem doporučila svým známým určitě u Vás zase nakoupím
| 22.12.2015 11:23
- Nulova komunikacia, ziadna reakcia na moj email, faktura neprisla a ani tovar.

| 20.12.2015 15:52
+ zajímavý sortiment
- žádné

Zakoupila jsem soundtrack, který bych v jiném obchodě nesehnala. Jsem nadšená. :)
| 20.12.2015 12:22
+ rychlost vyřízení objednávky

| 16.12.2015 17:45
+ dostupnost všeho co běžně v obchodě není k dostání

perfektní přístup, rychlá komunikace řadím se mezi spokojené zákazníky a moc děkuji za Ježíška
| 14.12.2015 07:15
- Dodacia lehota

| 10.12.2015 10:31
+ Skvělá komunikace,snaha, dobré ceny
- Žádné

Poctivé,slušné jednání
| 9.12.2015 11:17
+ Lze sehnat téměř cokoli z filmové hudby.
- Seznam skladeb na jednotlivých CD - je pouze Foto zadní strany CD

Pro příznivce filmové hudby velmi dobrý obchod.
| 7.12.2015 09:16
+ zatím pro mne žádné
- dodací lhůty, do poznámky jsem napsal, že zboží mám jako dárek k Vánocům. Odpověděl mi počítač, že možná za měsíc.....

nemám zatím co doporučovat
| 6.12.2015 16:37
+ je skvělé, že existuje specializovaný obcgod na filmové soundtracky, dá se tu sehnat řada raritních cd či speciálních edic, některé tituly jsou za vyloženě dumpingové ceny

rozhodně doporučuji
| 30.11.2015 13:08
+ výhodnější ceny než konkurence
+ široký výběr

| 12.11.2015 09:54
+ Skvělá komunikace obchodu se zákazníkem
+ Velký výběr zboží
+ Ochota sehnat i zboží, které nemají v nabídce
+ Rychlé dodání

Kupuji zde pravidelně a velice ráda. Seženete zde i zboží, které nikde jinde nemají a pokud ho nemají v nabídce ani tady, vždy mi ho dokázali sehnat. Rychlost dodání mě již několikrát překvapila. Zboží, které bylo k dodání cca 5 - 6 týdnů mi přišlo do týdne. Nemůžu si tento obchod vynachválit.
| 10.11.2015 11:22
+ velký výběr soundtracků
+ rozumné ceny
+ vstřícná komunikace

pro širokou nabídku soundtracků a vstřícnost jednoznačně doporučuji.
| 19.10.2015 17:19
široký sortiment, výborná komunikace - opověď na odborný dotaz obratem, krátká dodací lhůta
| 16.10.2015 08:53
+ zatím nevím, byl to můj první nákup
- nevím

objednala jsem a zboží došlo v pořádku
| 28.9.2015 09:12
+ La-La-Land
+ Intrada

| 7.9.2015 14:10
+ obrovský výběr titulů
+ schopnost prodávajícího okamžitě reagovat
+ schopnost sehnat téměř vše

| 27.8.2015 07:21
+ Široký výběr i tituly, které nejsou běžně dostupné

Tento obchod se mi osvědčil, zboží vždy dorazilo v termínu a v pořádku - je dobře zabalené. Doporučuji, obzvlášť pokud sháníte něco, co není běžně k dostání.
| 20.8.2015 14:33
+ Nizsia cena nez u inych obchodov, rychle dorucenie

Som spokojna a odporucam :)
| 15.8.2015 17:49
našla jsem tam cd, co jinde ne
| 7.8.2015 14:16
Vše v pořádku, doporučuji
| 29.7.2015 21:20
+ Velký výběr
- Žádné

Velice perfektní komunikace, ze vším vyjdou vstříc
| 22.6.2015 07:44
Zboží přehledně roztříděno, rychlé dodání zboží, doporučuji.
| 28.5.2015 11:33
+ pohodlný výběr a nákup z domova
+ zboží, které již nikde jinde nebylo k dostání

| 27.4.2015 08:19
- Nedostatečné informace o zboží

| 8.4.2015 15:10
+ inventář

| 5.4.2015 00:50
+ Velký výběr zboží.
+ Výborná komunikace s obchodem
+ Sehnání zboží, které jinde není
+ Příznivé ceny
- Žádné

Doporučuji Velký výběr zboží Příznivé ceny Zboží, které jinde není Výborná komunikace s obchodem
| 16.3.2015 14:28
+ Filmovou hudbu, kterou lze jinak velmi obtížně získat. I ze starších a méně známých filmů.
- Seznam skladeb na jednotlivých CD - uvítal bych vypsaný na stránce namísto ofocené zadní strany obalu.

| 10.3.2015 15:53
+ ... oproti konkureci se mi podarilo sehnat , to co jsem chtel..
- ... mohlo by byt lepe zabaleno .. obal cd nevydrzel

celkem good
| 5.3.2015 12:56
+ rýchlosť
- vysoké poštovné

dobre
| 3.3.2015 11:25
+ tovar skladom, expresne vybavenie objednavky
- ziadne

| 1.3.2015 12:02
- slušné a vstřícné jednání, sehnání CD, co nejsou v katalogu

| 22.2.2015 00:52
+ příznivé ceny
+ možnost objednání zboží z ciziny
+ vstřícnost

dobré ceny a některé těžko sehnatelné soundtracky k dispozici,vstřícná komunikace doporučuji
| 9.2.2015 11:33
+ Najdete zde filmovou hudbu která vás zajímá
- žádné

Spolehlivost přesnost seženete co potřebujte doporučuji
| 5.2.2015 14:28
- Dodací Lhůta
- Nechápu proč dělám hodnocení ve Slovenském jazyce.

| 8.1.2015 15:18
+ Výborná spolupráce s obchodem.
+ Sehnala jsem zboží, které jinde nebylo.

| 24.12.2014 14:37
+ Sbírám CD s filmovou hudbou a zde se dají sehnat i tituly, které velké distribuční firmy prostě nemají.

| 17.12.2014 10:39
+ Umí sehnat!
- Trochu mi nevyhovuje přehlednost stránek, ještě jsem něco hledal a nenašel, až přes odkazy z obchodního sdělení.

Určitě doporučuji!!!
| 8.12.2014 20:14
+ Služba je přehledná a dává naději, že seženu i něco mimořádného, co bych jinde nesehnala.
- Dlouhá doba dodání zboží.

Je to obchod přehledný a bezproblémový. Nabízí to, co lze sehnat jen vyjímečně.
| 7.12.2014 18:14
+ široký výběr soundtracků
+ možnost objednání i těžko dostupných soundtracků
+ skvělá komunikace s e-shopem

| 5.12.2014 21:21
+ spolehlivost
- zatím žádné

doporučuji
| 2.12.2014 16:59
+ široká nabídka z pohodlí domova

pohodlný nákup zajímavých titulů
| 2.12.2014 11:38
+ velký výběr za dobré ceny
+ možnost osobního vyzvednutí

| 1.12.2014 06:11
+ Našla jsem zboží, které jsem hledala a za dobrou cenu.
+ Byl dán termín dodání.

Obchod můžu jen doporučit, protože já jsem byla s jeho službami spokojená.
| 30.11.2014 20:41
+ Jako jediný měl toto cd.
- Doba dodání,objednání v pondělí,doručení až další pondělí.
- U jiného obchodu jsem objednával rovněž v pondělí cd a doručeno bylo ve čtvrtek.Potřeboval jsem je na sobotu(vracet jej ale nebudu)

Jinak doporučuji,možná více informací o přesném termínu dodání.
| 30.11.2014 12:44
+ Ochota, nebyl problém zboží rezervovat a nechat si zaslat později.
+ V nabídce jsou CD které jinde neseženete.
+ Možnost objednat zboží do zásilkovny.
- Trochu víc profi design webu by neuškodil, ale to je maličkost.

Skvělý obchod pro fanoušky soundtracků. Doporučuji
| 29.11.2014 17:55
+ široká nabídka
- delší doba dodání, ale o tom vím

| 20.11.2014 23:21
+ Dobrý výběr produktů, které jinde nenajdu
- Nevím

OK
| 10.11.2014 07:22
+ široký výběr zboží, i to, co jinde seženete velmi těžko

Spokojená, velmi. U některého zboží je delší čekací lhůta, ale informaci o tom dostanete předem.
| 2.11.2014 17:19
rychlé jednání.....spokojenost, mohu jedině doporučit
| 2.11.2014 09:25
pokud je zboží na skladě, je doručeno opravdu v krátké době, můžu tento obchod vřele doporučit
| 30.9.2014 23:16
+ Bylo mi dodáno zboží, které jinde nenabízí.

| 13.9.2014 15:36
+ Našla jsem DVD, které jsem nemohla jinde najít
- Škoda, že nebylo popsáno na stránkách obchodu, že u uvedeného DVD nejsou české nebo slovenské titulky.

Rychlý a spolehlivý obchod
| 13.9.2014 10:31
+ nabízí na českém trhu to, co jinde není k sehnání

| 10.9.2014 11:17
+ Zatím jsem si u Vás měla ti čest obědnat DVD a je super kdyby jste měli ještě jedno ale z roku 2000 aspoň si mylsím že to bylo tak bych byla štastná :)
- Jaké žádně,mě takto vyhovuje zatím.

Zdálo se mi že je Váš pbchod lacinější ale i také drašší bohužel.
| 1.8.2014 00:07
+ Oprava hodne poskrabaneho dvd hry na xbox, perfektne opravene na poprve za 40 kc.
+ V jrc to bylo 3 x za 150 kc a jen se furt vymlouvali

Opravdu doporucuji dvd perfektne opravili
| 31.7.2014 13:35
- málo pružný vůči zákazníkum.dodací lhůta 4 týdny v dnešní době zákazníky spíše odradí.

Ztím nemohu posoudit
| 28.7.2014 11:53
+ Velký výběr a přehlednost stránek.

| 28.7.2014 02:00
+ vše co člověk potřebuje
- žádné

| 19.7.2014 10:41
+ žádné
- nabízí zboží,které nemají

hrůza
| 17.7.2014 10:14
+ Výber tovaru, ktorý som inde nenašiel.
- Neviem o žiadnych.

Veľmi dobrý nákup.
| 6.7.2014 21:50
+ rychlost dodávky, zboží skladem, bezvadná komunikace

rozhodně mohu doporučit
| 6.7.2014 20:16
+ cheap prices and low shipping rates.
- your Advertising inadequate on the web

Please Do not take VAT from customers in countries outside the European Union
| 4.7.2014 17:54
+ Rychlá a kvalitní komunikace, zboží skladem, rychlé dodání

Mohu jen doporučit.
| 30.6.2014 09:13
- Jsem zvyklá, že když zboží objednám, tak už se o to nemusím starat a teprve dnes jsem zjistila, že se po mně chce ještě nějaké dodatečné potvrzení......nechodím na pc často takže se tím dodání ještě prodlužuje.

Shrnutí: když si objednáte zboží, budete dlouho čekat (takže u dárku bude třeba s tím počítat) a hlavně musíte hlídat co vám chodí do emailu.
| 29.6.2014 09:37
+ ceny a nabídka
- neznám

Naprostá spokojenost.Dopoučuji
| 19.6.2014 14:40
+ velmi dobré zásoby CD i takových, které v jiných obchodech nelze sehnat

| 14.5.2014 12:31
+ Dobré ceny
+ Rychlost vyřízení objednávky

Mohu doporučit.
| 8.5.2014 19:08
+ dostupnost,přehlednost,kvalita
- nemožnost poslechu

pokud víte co chcete je to přesně pro vás
| 28.3.2014 17:53
+ Inde nedostupne tituly som v tomto obchode nasiel.

| 18.3.2014 20:57
+ dobré ceny, krátké dodací lhůty
- nevím o žádných

uvedl jsem výše
| 3.3.2014 20:40
+ Zaujimave tituly bezne nedostupne

Super!!!
| 20.2.2014 17:05
+ -spolehlivost
+ -rychlost
+ -na skladě bylo zboží, které jsem sháněla

- měli zboží, které jsem sháněla - určitě doporučuji
| 20.2.2014 17:00
+ -spolehlivost
+ -rychlost
+ -nakoupila jsem zboží, které jsem sháněla

-nabízeli zboží, které jsem sháněla -určitě doporučuji ostatním zákazníkům
| 15.2.2014 13:38
+ Možnost objednávky vybraného zboží i ze zahraničí.

| 29.1.2014 08:45
+ rychlost vyřizování, přehledné a jednoduché stránky e-obchodu
- nenašel jsem

doporučuji 100%
| 23.1.2014 10:31
+ výběr
- někomu může vadit delší dodací lhůty

spokojenost
| 22.1.2014 17:01
+ Prehlednost a ceny.
- Nevim.

Naprosta spokojenost.
| 14.1.2014 17:15
- nedostatečně zabalené zboží, kalendář Marilyn Monroe přišel zlomený!!! A to je neodpustitelné :-)

| 23.12.2013 09:01
Obchod mi vyhovel ve vsem, co jsem potrebovala. Urcite doporucuji.
| 18.12.2013 00:40
+ rychlost spolehlivost
- nevím

doporučuji
| 14.12.2013 14:10
+ široká nabídka titulů
+ příznivé ceny

Spokojenost s šíří nabídky a komunikací ohledně možností objednávky soundtracků. Doporučení pro fanoušky a obdivovatele filmových soundtracků.
| 10.12.2013 13:05
+ vyborna komunikace, osobni pristup

naprosta spokojenost
| 20.11.2013 12:37
+ Mají i těžko sehnatelný sortiment.
+ Velmi dlouho jsem sháněla DVD Fantom Opery 25výročí z Londýna v Českých e-shopech.
+ V tomto obchodě jsem ho sehnala a navíc za Zde jsem ho sehnala a navíc za výhodnou cenu.
+ V této době mám objednané Love Never Dies.
+ Určitě to nebude můj poslední nákup.
- Delší dodaci lhůty,ale vyplatí se počkat.

Byla jsem spokojená,zboží přišlo v pořádku. Mohu doporučit. Hodnotím velmi kladně.
| 18.11.2013 15:46
+ Možnost objednat zboží ze zahraničí i to, které není bezprostředně v nabídce obchodu.

| 8.11.2013 16:46
+ Zboží, které je jinde v Česku nedostupné.

| 31.10.2013 10:10
+ Kvalitu a spolehlivost
- Neznam

Celkova spokojenost,vrele doporucuji
| 16.10.2013 09:27
+ Výborná komunikace, velmi slušné ceny zboží, přehled o potřebách zákazníka.
- Nevím zatím o žádných.

Výborný a rychlý obchod, kde lze najít méně dostupné zboží za dobré ceny.
| 30.9.2013 07:01
+ I can't Kuky se Vraci OST anywhere except here
- Not very English friendly.
- Web UI not modern enough.

| 28.9.2013 09:54
+ Obchod nabízí zboží, o které mám zájem a které je jinde nedostupné.
- nevím

Tento dotazník nevypovídá nic o kvalitách daného obchodu a je zkreslující. Mé dosavadní zkušenosti s ním jsou výborné, ale pokud ve součástí hodnocení tohoto nákupu dodací lhůta, nelze to brát v tomto konkrétním případě jako hodnotící kritérium, protože u daného titulu byla avizována delší dodací lhůta, s níž jsem souhlasil, a tato lhůta ještě neuplynula. Věřím tedy, že objednaný titul bude doručen v dle předpokladu a k mé plné spokojenosti stejně, jako ve všech předchozích případech.
| 19.9.2013 08:47
+ Obchod má opravdu pestrou nabídku zboží.
- Hlavní problém nesouvisí s obchodem, ale s Ceskou postou. Mne osobne prisla malinko prasklá krabicka, ale nic vazneho.

| 5.9.2013 12:44
+ nabídka vzácných soundtracků,velmi široký výběr,nabídka i použitých titulů za příznivé ceny!
- mohli by být u všech soundtracků-hudební ukázky

rychlost a spolehlivost dodávky s potvrzením- vyřízení(expedice),velmi široký výběr různých titulů,zkušenosti s obchodem-kladné!, doporučuji tento obchod všem!-rychlost vyřízení,kvalitně zabaleno(balík)-nehrozí poškození při dodávce.
| 2.9.2013 09:33
+ Rychlost.
- No.

Vporadku.
| 1.9.2013 10:32
+ Vše O.K.

| 29.8.2013 20:44
+ Pestrý výber filmovej hudby.

Rôznorodosť tovaru. Rýchle dodanie. Z týchto dôvodov odporúčam nákup aj ostatným.
| 21.8.2013 12:14
- Zboží došlo s prasklými krabičkami.
- Prasknutí zavinil dopravce.

Výborný
| 24.7.2013 10:54
+ Vše přehledně a rozumná cena produktů
- Nedostačující počet cd od interpretů (např. James Horner)

| 18.7.2013 15:03
+ Velký výběr ze sortimentu nahrávek.

Ano doporučuji tento obchod. Velice široký výběr a perfektní zpracování dodávky.
| 12.7.2013 10:46
Celková spokojenost.
| 5.7.2013 09:42
+ Přehledný, dobrá komunikace ze strany obchodu
- Nevím.. jediné co mi trošku zkazilo radost, že objednaný soundtrack dorazil s popraskanou krabičkou CD. Naštěstí CD bylo vpořádku. Reklamovat pár prasklin na krabičce se mi opravdu nechtělo, takže... relativní spokojenost.

Rychlý, přehledný, spolehlivý.. měli by si dát trošku víc záležet na balení.
| 2.7.2013 00:01
+ Široký sortiment filmové hudby, kterou lze zakoupit přímo v ČR - zákazník tak nemusí objednávat ze zahraničí (není mnoho dalších obchodů zabývajících se prodejem filmové hudby...alespoň ne v takovém měřítku a rozmanitosti).
- O žádných slabinách nevím.

Pokud Jste fanouškem filmové hudby a nejste jazykově zdatní pro registraci na zahraničních obchodech s filmovou hudbou, je právě tento obchod pro Vás správná volba. Solidní jednání a vysoká úroveň spokytovaných služeb. Vřele doporučuji.
| 15.6.2013 15:04
+ Soundtracku filmové a vse s tím spojene možnost i objednat jiné CD které nejsou v nabídce pokud je to možnost obchodníka.
- Zatím zádné ne nalezeny.

Přehledný a zatím spolehlivý.
| 11.6.2013 14:20
+ nabízí levně CD, která lze sehnat pouze v cizině
+ velké množství produktů
+ ochota sehnat i nenabízené tituly

| 10.6.2013 12:43
+ zboží,které jinde nemají

cd,které již jinde neměli a přijatelná cena
| 7.6.2013 22:40
+ CD ktere nejsou jinde k sehnani
- nic o cem bych vedel

s objednavkou nebyl zadny problem, rychle jednani, doporucuji
| 3.6.2013 21:31
+ Prodává zboží které jde těžko sehnat.

Doporučuji pro vztřícný přístup a spolehlivost.
| 30.5.2013 18:49
+ vinikající přehled zboží
+ perfektní komunikaci s obchodníkem

Pokud hledáte soundtraky k filmům a jinde jste je nemohli najít, staší se obrátit na obchodníka v CD-soundtrack a ten jej vám to s jistotou sežene. Tento obchod vřele doporučuji.
| 30.5.2013 09:41
+ Prehladnost a promtnost
- Neviem o ziadnej

Jedinecne...
| 28.5.2013 10:28
+ Novinky, dobré ceny, skvělá komunikace, kvalitní doprava a balení.

Rozhodně doporučuji tento obchod.
| 25.5.2013 15:35
+ na rozdíl od jiného nejmenovaného obchodu zboží sehnali a to bez výmluv že DVD už nelze sehnat. Děkuji obchodu CD Soundtrack.

| 14.5.2013 08:03
+ Velký výběr
+ přehlednost
+ prima komunikace po mailu
+ informace o stavu objednávky

ano, doporučuji, jednoduchá komunikace, bezproblémová úprava objednávky, uctivé jednání. Určitě nakoupím znovu.
| 21.4.2013 11:55
+ Kvalitní-solidní internetový obchod, extremní rychlost dodání, perfektní komunikace, maximálně zvládnuta logistika.

Velice solidní internetový obchod.
| 20.4.2013 11:16
+ Dají se zde sehnat věci které nejsou v jiných kamenných obchodech

| 18.4.2013 08:50
+ zatím žádné výhody nejsou
- zboží mi ještě nepřišlo

| 16.4.2013 17:58
+ přehlednost
- žádné

Skvělé
| 15.4.2013 12:44
+ pestrá nabídka zboží
+ v případě, že sháníte něco co v nabídce nemají, tak není problém se zeptat a je docela možné, že Vám vysněný soundtrack/CD seženou
+ perfektní komunikace
+ kvalitně zabalené v případě, že volíte dobírku
- malinkaté mínus je určitě dodací lhůta, ale vzhledem k tomu, že mají zahraniční dodavatele tak je třeba s tím počítat, že co není skladem dorazí trošku později
- trošku pokulhává i přehlednost webu a uvítal bych asi i více informací k produktům

Nabídka filmových soundtracků u nás je celkem slabá, ale narazil jsem naštěstí na tento shop, kde mají širokou nabídku titulů a tím pádem mě osobně odpadly starosti s objednáváním ze zahraničí. Samozřejmě jelikož mají zahraniční dodavatele je třeba počítat s delší dodací lhůtou, která je až 6 týdnů, ale na druhou stranu vzhledem k nabídce to lze akceptovat. Skladové zboží dostanete druhý nebo třetí den. Vyzdvihl bych i komunikaci, která je opravdu perfektní a rychlá. Svoji objednávku jsem si nechal odeslat poštou na dobírku a vše bylo zabalené opravdu perfektně v bublinkové fólii, takže vše dorazilo v naprostém pořádku. Tento obchod vřele doporučuji a určitě zde nakoupím vícekrát.
| 4.4.2013 11:51
+ možnost sehnat i věci neinzerované na stránkách webu
- neaktuálnost, špatný přehled v titulech(jmenný seznam skladatelů podle kř.jména)

Doporučuji, i když některé tituly mají vyšší cenu, sehnat se dá v podstatě cokoliv. Navíc jsou doplňovány i tituly starší.
| 3.4.2013 09:29
+ Je zde zboží, které jinde již třeba není k mání a za dobrou cenu

| 17.3.2013 12:01
+ široký výběr
- zatím jsem žádné nenašel

doporučuji
| 11.3.2013 14:34
+ Nesmírně příjemné jednání do telefonu, spolehlivé a rychlé vyřízení, cena.
- Nevím, byla to moje první objednávka.
- Já osobně v případfě potřeby zde opět budu nakupovat.

Moji první zkušenost s toto prodejnou byla perfektní.
| 9.3.2013 10:05
+ cena
- dodací lhůta

Skvělý sortiment za dobrou cenu.
| 1.3.2013 20:41
+ Skvělý výběr
+ Super komunikace
+ Spolehlivost
+ Rychlost dodání

Skvělý výběr Super komunikace Spolehlivost Rychlost dodání
| 1.3.2013 15:59
+ Dodání zboží ze zahraničí, které se jinak těžko sežene
- Snad delší doba dodání

Perfektní, doporučuji
| 25.2.2013 20:35
+ Výborná nabídka titulů, které jinde nemají a velká vstřícnost obchodníka
- Žádné

Super nabídka, super ceny
| 25.2.2013 17:38
+ sehnání i těžko dostupných soundtracků
+ přijatelná dodací lhůta
+ dobrá domluva při objednávkách

| 14.2.2013 13:16
nevím, protože e - shop nemá některé zboží na skladě a dnes je 14.2. 2013 a zatím nepřišla ani odpověď, jestli zboží bude nebo nebude a co bude, prostě "mrtvo"
| 8.2.2013 16:25
+ Cena, rychlé dodání

| 5.2.2013 11:30
+ Velké množství titulů, které jsou v ČR běžně nedostupné.
- Žádné slabiny nenalézám.

Rychlé a spolehlivé jednání, přehledný výběr, rychlá dostupnost novinkových titulů.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.