Hodnocení obchodu

4,9 596 hodnocení
Přidat hodnocení
5
545x
4
32x
3
9x
2
2x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
HV Avatar autora Hana Vitisková | 29.1.2020
Jsem spokojená, vše bylo v pořádku.
KH Avatar autora Kateřina Háková | 28.1.2020
Vysoká cena Dlouhá doba dodání - 27 dní Špatná komunikace obchodu Nespokojenost s odpovědí na e-mail
KH Avatar autora Kateřina Haláková | 28.1.2020
Určitě doporučuji. Komunikace na jedničku!
KN Avatar autora Kateřina Nachtneblová | 23.1.2020
Doporučuji
JZ Avatar autora Jaromíra Zlámalová | 23.1.2020
Doporučuji.
PR Avatar autora Petr Rakovský | 14.1.2020
Maximální spokojenost se vším všudy... dávám 100%
K Avatar autora Karin | 9.1.2020
Spokojená , rychlé doručení ,doporučuji
JV Avatar autora Jan Vašinka | 8.1.2020
Maximální spokojenost s poskytnutým servisem.
L Avatar autora Lucia | 8.1.2020
Spokojná, odporúčam
M Avatar autora Monika | 8.1.2020
Spokojenost 100%
IK Avatar autora Iva Kostelnikova | 7.1.2020
Doporučujeme, rychlé dodání bez problémů.
IF Avatar autora Iveta Fajmonová | 7.1.2020
Skvělý obchod vřele doporučuji!!!Skvělý a milý přístup a rychlost vyřízení mé objednávky.
VZ Avatar autora Vincent Závodský | 5.1.2020
Som veľmi spokojný s nákupom tovaru v tomto obchode. Je to vynikajúci obchod. Majú veľký výber tovaru za primerané ceny. Tovar som objednal a poslali mi objednávku mailom a informovali ma mailom o stave objednávky. Potom som objednávku potvrdil. Tovar som vyzdvihol na zásielkovni. Bol dobre zabalený a keď som ho vybalil bol v poriadku. Komunikácia medzi obchodom a zákazníkom je vynikajúca. Ďakujem veľmi pekne rakúskym, českým a ďalšim dodávateľom, dopravcom za tovar. Ďakujem veľmi pekne zásielkovni na Slovensku za tovar. Odporúčam.
MJ Avatar autora Martina Jílková | 4.1.2020
Doporučuji.
MK Avatar autora Marcela Kamererova | 4.1.2020
Velice spokojena Marcela
LH Avatar autora Lenka Holá | 4.1.2020
Maximálně spokojená, zboží dorazilo v dohodnuté lhůtě, vynikající komunikace a ochota. Zboží dorazilo perfektně zabalené a v pořádku.
TZ Avatar autora Tomáš Závodný | 2.1.2020
Spokojen. Zbozi dorazilo v kratke dobe. Komunikace s obchodem bezproblemova
MS Avatar autora Miroslava Slavíková | 29.12.2019
Velice spokojená.
IH Avatar autora Ilona Havlíčková | 27.12.2019
I přesto, že zboží ve chvíli co jsem ho objednávala, nebylo skladem. Dorazilo a jsem velmi spokojená. Komunikace byla rychlá.
Avatar autora Blanka Šťastná | 25.12.2019
Spokojená.

Stránka 1 z 31 , položek celkem: 610

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více si můžete přečíst zde.