Forrest Gump (soundtrack - 2 LP / Vinyl)

Kód: MOVATM061
690 Kč 570 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)

180 Gram Audiophile Vinyl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Soundtrack z filmu Forrest Gump.


A1 Elvis Presley Hound Dog  
A2 Duane Eddy Rebel Rouser  
A3 Clarence "Frogman" Henry (I Don't Know Why) But I Do  
A4 The Rooftop Singers Walk Right In  
A5 Wilson Pickett Land Of 1000 Dances  
A6 Joan Baez Blowin' In The Wind  
A7 Creedence Clearwater Revival Fortunate Son  
A8 The Four Tops* I Can't Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch)  
A9 Aretha Franklin Respect  
B1 Bob Dylan Rainy Day Women #12 & 35  
B2 The Beach Boys Sloop John B  
B3 The Mamas & The Papas California Dreamin'  
B4 Buffalo Springfield For What It's Worth  
B5 Jackie DeShannon What The World Needs Now Is Love  
B6 The Doors Break On Through (To The Other Side)  
B7 Simon & Garfunkel Mrs. Robinson  
B8 Jefferson Airplane Volunteers  
C1 The Youngbloods Let's Get Together  
C2 Scott McKenzie San Francisco (Be Sure To Wear Some Flowers In Your Hair)  
C3 The Byrds Turn! Turn! Turn! (To Everything There Is A Season)  
C4 The Fifth Dimension Medley: Aquarius / Let The Sunshine In  
C5 Harry Nilsson Everybody's Talkin'  
C6 Three Dog Night Joy To The World  
C7 The Supremes Stoned Love  
C8 B.J. Thomas Raindrops Keep Falling On My Head  
C9 Randy Newman Mr. President (Have Pity On The Working Man)  
D1 Lynyrd Skynyrd Sweet Home Alabama  
D2 The Doobie Brothers It Keeps You Runnin'  
D3 Gladys Knight & The Pips* I've Got To Use My Imagination  
D4 Willie Nelson On The Road Again  
D5 Bob Seger & The Silver Bullet Band* Against The Wind  
D6 Alan Silvestri Forrest Gump Suite

Doplňkové parametry

Kategorie: Soundtracky na LP / Vinyl
Záruka: 2 roky
Nosič: LP / Vinyl
Počet nosičů: 2
Počet skladeb: 32
Stav zboží: Nové - zabalené ve fólii

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: